Betsson Poker afholder Lucky Eggs Promotion

Der er noget der tyder på at Påsken ikke bliver en lille begivenhed i år, og hos Betsson Poker vil de gerne gøre den særligt indbringende for dig.

Du kan nemlig spille med i daglige freerolls, og vinde forskellige bonusser til en samlet værdi af $500 i hver turnering.

Det er ganske gratis at tilmelde sig hver freeroll, og du behøver heller ikke at optjene en portion Player Points eller lignende.

Betsson Poker vil derfor bare gerne dele en god bonus ud til dig, og således er din opgave blot, at ende så højt placeret som muligt.

$1000 finale

Som en ekstra gulerod over for dem der gør en god figur i de forskellige daglige turneringer, vil de 10 bedst placerede vinde adgang til en $1000 freeroll den 8. april.

Du kan dog også kvalificere dig til denne, ved at optjene 100 Player Points i perioden 26. marts – 4. april, så der er muligheder nok.

Modsat de daglige freerolls, vil præmierne i finalen være kontante beløb, så denne er ekstra indbringende at være med i.

Ønsker du derfor at fejre denne højtid med maner, er det hos Betsson Poker at du snarest muligt skal indfinde dig.

50 kroner helt gratis

Betsson Poker føler stadigvæk at mange danske kunder mangler at oprette en konto hos dem, og derfor er de klar med et meget fornemt tilbud.

Ved blot at tilmelde sig, og logge ind med NemID for første gang, vil man nemlig få 50 kroner til frit brug.

Disse penge kan du eventuelt bruge på deres mange spændende pokerturneringer, eller også kunne du tage et nærmere blik på casino eller sportsbetting.

Det har alle dage været forbundet med gode tilbud at spille hos Betsson Poker, så du vil formentlig ikke fortryde at oprette en konto.

Besøg Betsson her