Giv dig selv en bonus hos Paradise Poker

Hvis man interesserer sig for poker kan man også lige så godt benytte sig af de bedste tilbud, og et af dem finder du hos Paradise Poker.

Hos denne udbyder kan du som ny spiller nemlig få en 200 % bonus på helt op til €1000, og det betyder at du er sikret ekstra værdi allerede fra først spillede hånd.

For at opnå denne bonus skal man bare indtaste koden RR1000 når man indsætter penge for første gang, og så vil bonussen være klar til at blive spillet fri umiddelbart herefter.

Betingelser og vilkår

Man kan kun få del i denne bonus i forbindelse med ens første indskud hos Paradise Poker, så det anbefales at man indsætter €500 eller mere for at få det maksimale ud af tilbuddet.

For hver 200 FPP point du optjener, vil Paradise Poker automatisk overføre €10 af din bonus til din konto, og sådan fortsætter man med at blive belønnet indtil at hele beløbet er blevet frigivet.

Som en ekstra flot service giver Paradise Poker dig desuden 90 dage til at spille din bonus fri i, så der er god tid til at træffe de rette beslutninger ved bordene.

Mange gode tilbud

Paradise Poker har foruden den store poker bonus, også mange øvrige tilbud som er værd at kigge nærmere på.

Lige nu tilbyder de blandt andet to store Bad Beat Jackpots som du begge kan vinde, og der er hundredetusindevis af euro i præmiepuljen.

Derudover kan man også optjene rakeback via deres prominente VIP program kaldet Players Club.

Fordelene er derfor ufatteligt mange hos Paradise Poker, og hvis du er klar til at komme i gang på bordene, så opret din konto med det samme.

Husk at indtaste koden RR1000 når du indsætter penge så du får del i dette tilbud.

Få din bonus nu