Gratis Poker hos Party Poker

At spille gratis poker kan for mange udeforstående lyde som et tilbud der er lidt for godt til at være sandt, men det er ikke desto mindre tilfældet hvis man opretter en konto hos Party Poker. Gennem mange år har Party Pokers filosofi nemlig altid været at alle skal behandles godt ligegyldigt om de er nye, trænede eller professionelle inden for poker. Derfor kan du gratis oprette en konto på deres pokerside og gå i gang med at prøve ægte poker med fiktive penge der både sikrer masser af underholdning og er en god måde at lære spillet bedre at kende på.

Nemt at komme i gang

For at kunne spille gratis poker hos Party Poker skal du oprette en konto på deres hjemmeside med koden RIDE500. Fordelen ved at indtaste denne særlige kode er at når du vil indsætte penge og spille rigtig poker vil du på denne måde modtage en 100 % bonus på op til $500. Det er dog ligegyldigt om du indsætter penge nu eller senere hvis blot du husker at skrive RIDE500 i feltet når du tilmelder dig. Herefter er du klar til at spille med i både turneringer og cashgames hvor det er fiktive penge man benytter sig af.

Et godt sted at starte

Party Poker er et rigtig godt sted at starte med at spille online poker, for de har her taget særligt hensyn til nye spillere og dette gælder både dem der vil spille for rigtige penge eller matador-penge. Udvalget er enormt stort, og du kan selvfølgelig nyde poker i et hav af gode varianter. Vær desuden opmærksom på at Party Poker hver dag afholder en lang række gratis pokerturnering der både indeholder kontante præmier og adgang til flere af deres store online events.

Prøv gratis poker hos Party Poker nu og husk at benytte koden RIDE500 når du tilmelder dig.

Spil poker hos Party Poker. Klik her!