Kom gratis til WSOP 2012 hos Party Poker

En af de absolut største ting man kan opnå som pokerspiller er at deltage i World Series of Poker. Dette svarer nemlig til verdensmesterskaberne inden for poker, og allerede nu giver Party Poker alle deres spillere mulighed for at komme gratis med. Fra den 27. februar og helt frem til den 17. juni vil der hver dag være et stort udvalg af kvalifikationsturneringer hos Party Poker, og hver især kan de være med til at sikre dig en pakke til en værdi af $14.000. Med muligheden for at vinde en sådan pakke uden omkostninger, er Party Poker det absolut bedste udgangspunkt for at komme med til den store begivenhed.

Det kan du vinde

Alle spillere der kvalificerer sig til WSOP 2012 hos Party Poker, vil blive belønnet med en præmiepakke til en værdi af $14.000. Ud af denne sum er der inkluderet $10.000 til indskud ved Main Event, $2.000 i lommepenge samt 10 overnatninger i Las Vegas. En anden ting man bør være opmærksom på er at alle pakker vundet hos Party Poker er fritaget fra beskatning. Du skal derfor ikke spekulere på at skulle betale skat af dit vundne sæde, og det er blot med til at øge grundene til at man skal forsøge at komme med.

Ugentlig finale

Hver søndag vil der blive spillet en online finale hos Party Poker. Her vil der være 1 pakke garanteret, og for hver yderligere 20 spillere der tilmelder sig vil en ekstra blive tilføjet. Prisen for at være med i denne endelige satellitturnering lyder på $700+50, men der er altså gode chancer for at komme med via de daglige freerolls.

Sørg derfor for at du får oprettet dig hos Party Poker allerede i dag så du er et skridt nærmere den ultimative oplevelse ved World Series of Poker i Las Vegas. Husk at du med koden RIDE500 vil blive tildelt en 100 % bonus på op til 3000 kroner på dit første indskud.

Tilmeld dig Party Poker