Kvalificer dig til GSOP Live finalen hos Betfair Poker

I slutningen af næste måned vil den endelige finale under GSOP Live 2012 finde sted, og nu giver Betfair Poker dig muligheden for at være med.

Du kan nemlig deltage i hele tre satellitturneringer fra nu af og hver uge op til at eventen finder sted, så der er gode chancer for at du kan drage med til Den Dominikanske Republik hvor det hele sker.

Det koster $300+$20 at købe sig direkte ind i de forskellige ugentlige finaler, men der er også mulighed for at vinde adgang til en af disse via øvrige satellitturneringer.

Det kan du vinde

De spillere der formår at kvalificere sig til GSOP Live Dominican Republic hos Betfair Poker, vil modtage en pakke til en værdi af $6000.

I disse pakker er der både $3.300 til selve pokerturneringen, $1400 til hotel, $1300 til rejsen samt lommepenge og endeligt er der gratis forplejning under hele opholdet.

Der er derfor lagt op til en ferie af nærmest episke dimensioner i denne store finale af Grand Series of Poker, så det kan godt betale sig at få besøgt Betfair Poker i en fart.

I forbindelse med at man tilmelder sig deres store pokerrum, kan man nemlig også få en solid poker bonus.

Op til $2500 i bonus

Efter at du har oprettet dig som kunde hos Betfair Poker, er det på tide at vælge hvilken bonus du ønsker at modtage.

Der er i alt 5 forskellige bonusser, og de varierer fra $50 og op til $2500.

Du skal derfor bare indtaste koden WELCOME50, WELCOME250, WELCOME500, WELCOME600 eller WELCOME25000 i forbindelse med din indbetaling.

Når dette er gjort vil du kunne spille din bonus fri, og de har hver især en værdi af op til 45 % af din samlede rake.

Skynd dig derfor at besøge Betfair Poker og kvalificer dig til GSOP Live finalen.

Besøg Betfair Poker