Ny spilforslag App rammer det danske marked

En ny Spilforslag App har ramt det danske marked, og denne gang er det er seriøs sværvægter i den danske bettingbranche som byder ind med et kvalitetsprodukt fra øverste hylde.

Zaw Media Ltd. står bag Spilforslag App’en som allerede nu er tilgængelig til download via Google Play og App Store, og her bliver app’ens brugere forkælet med spiltips fra folk med indgående kendskab til betting og sportsanalyse.

Zaw Media Ltd. driver i forvejen Danmarks største online pokercommunity i Pokernet.dk, mens man også står bag bl.a. en af Danmarks største odds-portaler i Odds.dk, samt den lækre resultatservice i Livescore.dk.

Med mere end 13 års erfaring i en ung branche som online spillebranchen er, er det altså ikke hvem-som-helst der bringer denne app ud til de danske sportsfans.

Vi gav app’en en test og kan varmt anbefale den til vores læsere.

Her er de vigtigste fordele ved Spilforslag App’en:

  • 100 pct. gratis råd fra professionelle oddseksperter
  • Velbegrundede spilforslag som du selv kan læse, og derfor afgøre om du vil spille
  • Udvalgte bookmakere som har de højeste odds på spilforslaget
  • Statistikker som skal sørge for at gøre eksperterne gennemskuelige
  • Spilforslag til flere forskellige sportsgrene
  • Notifikationer som gør dig opmærksom på nye spilforslag
  • Hurtig adgang til app’en – undgå at bruge dit nøglekort hver gang du skal logge ind
  • En pålidelig udbyder i Zaw Media

 

Download Spilforslag nu

Spilforslag bliver iflg. hjemmesiden ved med at være gratis, så du ikke skal bekymre dig om betaling for de gode spilforslag du får i app’en.

Eksperterne som leverer spiltips i app’en har levet af at oddse i flere år, og har altså vist sig i stand til at slå bookmakerne. Nu kan du følge deres tankegang, og få indblik i hvordan de analyserer og begrunder deres spilforslag.

Besøg Spilforslag.eu her eller download app’en i Google Play eller App Store.

 

Få en god bonus her!

Hvis du vil have det maksimale ud af dine penge når du oddser, er bonusser en fantastisk mulighed for at supplere dit indskud. Vi har samlet alle tilbud fra bookmakere med dansk licens, og giver dig dermed et overblik over hvad bookmakerne tilbyder dig.

Lige nu kan du for eksempel få fordoblet din første indbetaling op til 1.500 kr. hos Unibet, eller få et 1.000 kr. freebet hos Betfair hvis du opretter en ny konto. Vilkår for bonusserne kan du læse om hos de forskellige bookmakere.

Se liste over bonusser her >>

 

Hvorfor benytte sig af en bookmaker-bonus?

Det er klart, at bookmakerne udbyder deres bonusser, for at få dig til at interessere dig for deres odds – men hvis det kan lykkedes dig at få opfyldt bookmakernes krav, får du altså helt op til dobbelt op på dit indskud. Her er spilforslag et godt redskab, hvis der er krav om gennemspilning.

Med hjælp fra nogle af Danmarks dygtigste oddseksperter kan du forbedre dine chancer for at finde de odds med mest værdi, og dermed forhåbentlig få gennemspillet dit bonus-beløb så du opfylder bookmakernes krav.

 

Eksperthjælp til gennemspilskravet

De gældende vilkår for bonusser, vil ofte være et gennemspilskrav.

Det vil sige, at du skal omsætte bonusbeløbet x antal gange før du kan hæve beløbet til din bankkonto – det er forskelligt fra bookmaker til bookmaker hvor strenge disse krav er. Derfor er det altid en god idé at læse om bonussen inden du siger ja tak.

Udover det er det en god idé at få hjælp – eller blot inspiration – fra professionelle oddseksperter.