Oddset på Manchester United stiger voldsomt

Manchester United var tredje favoritter til at tage Premier League trofæet i år, hvor de af bookmakerne må se sig slået af hhv. Chelsea og Manchester City. Der er i øjeblikket kun spillet en enkelt kamp, og det var ikke ligefrem nogen god start, som Manchester United fik på den nye sæson i Premier League, hvor Louis Van Gaal har overtaget det varme sæde efter David Moyes.

Et nederlag på 1-2 på hjemmebane til Swansea, samt det første nederlag på hjemmebane i åbningskampen siden 1972 for Manchester United, har fået bookmakerne til at rokere på oddsene, og nu er oddsene på Manchester United næsten fordoblet.

Inden sæsonen gik i gang kunne der scores odds 5.50 på Manchester United, men det odds findes altså ikke længere. Så hvis du har spillet Manchester United til at vinde Premier League, så må du måske føle dig en anelse snydt lige nu. Du kan nemlig i skrivende stund få odds 10.00 på, at Manchester United går hen og vinder det engelske mesterskab.

Chelsea FC er stadig favoritter til at vinde Premier League, efter de besejrede Burnley sikkert med 1-3. Chelsea kan i øjeblikket spilles til odds 2.37, mens Manchester City lige nu kan spilles til odds 3.25.

Det virker dog noget voldsomt, at bookmakerne har tæt på fordoblet oddset på Manchester United, da der kun er spillet en enkelt kamp. Det ventes, at Manchester United går hen og forstærker truppen med min. 2 store spillere, som går direkte ind og forstærker truppen. Hvis det er tilfældet, så lyder odds 10.00 som et decideret gave odds, og så er det bare med at få smidt sine hårdt optjente sparepenge på “The Red Devils”

Manchester United er ikke ved fordums styrke, men de skal bestemt ikke undervurderes. De kommer med garanti ikke til at skuffe, som de gjorde i forrige sæson, hvor de endte på en yderst skuffende 7. plads. En top 3 er slet ikke noget dårligt bud på Manchester United, men odds 10.00 på et mesterskab i Manchester er ikke dårligt.