Player points hos Mermaid Poker

Som kunde hos Mermaid Poker vil man hurtigt blive opmærksom på at man optjener FPP point, og det er faktisk ret vigtigt at orientere sig om hvordan disse point fungerer i praksis. Mermaid Poker har nemlig for nylig valgt at lave et nyt VIP program til forskel fra deres gamle rakeback aftale, og det er i dette VIP program at antallet af dine FPP point gør forskellen. Her kan man nemlig avancere til nye og større niveauer hvis man optjener ekstra mange point, og for hver €0.25 i rake du bidrager med vil du få 1 FPP point.

Optjenes via ægte pengespil

Det er kun igennem ægte pengespil at man optjener disse FPP point, og alle typer gælder. Du kan således både spille cashgames, STT og MTT turneringer som du har lyst til og stadig få den samme belønning i FPP point. Det månedlige krav i VIP programmet hos Mermaid Poker lyder på minimum 500 point for at blive Bronze spiller, og for dem der bruger meget tid foran skærmen kan man blive såkaldt Elite spiller hvis man optjener 10.000 af slagsen om måneden. Uanset om man spiller meget eller lidt er der altså høj værdi i disse FPP point.

200 % bonus

Mermaid Poker er et fabelagtigt godt sted at spille online poker, og foruden deres nye VIP program og månedlige kampagner kan de også byde dig velkommen med en 200 % bonus på helt op til €1000. Med så stor en bonus er du sikret en god start på dit spil da du ganske enkelt frispiller masser af penge løbende, og lige nu finder du blandt andet også et €20.000 rake race der giver dig mulighed for at indkassere op til €4000 hvis blot du er den der optjener flest FPP point i løbet af januar måned.

Prøv Mermaid Poker