Spil gratis online poker hos Party Poker

party-poker-bonusHvis du ikke har penge til at spille online poker for, så kan du altid spille gratis online poker hos Party Poker. Vind gratis adgang til de store turneringer.

Mange går og tror, at kun kan komme til at spille de helt store og fede online og live pokerturneringer, hvis man enten er mange millionær, og har råd til at tabe formuer hver eneste dag. Fordi at man nødt til at betale store summer for at deltage i de store prestigefyldte pokerturneringer.

Der er naturligvis noget om snakken, da mange af rigtig fede pokerturneringer, de koster seriøst store summer. Man kan eksempelvis tage WSOP som bliver afholdt hvert år, og som svarer til verdensmesterskabet i poker. Det koster $10.000 at deltage i denne turnering, og det er ikke alle og enhver der har råd til at betale hvad der svarer til ca. 60.000 kroner for at deltage. Især ikke når der også kommer fly, hotel og ophold med oven i. Så kan det hurtigt løbe op i rigtig mange penge, og det kan desværre holde rigtig mange fra at deltage.

Men heldigvis kan det sagtens lade sig gøre, at komme af sted for langt mindre penge. Rent faktisk kan man være så dygtig og heldig, at man kan spille sig til en gratis adgang inklusiv rejse og ophold. Man kan nemlig bare oprette sig som kunde hos Party Poker, og forsøge at kvalificere sig gratis via de mange WSOP online satellitter de afholder hvert eneste år.

WSOP online satellitterne kan man spille med for 0 kroner, og dermed være heldig at vinde en hel WSOP pakke der inkluderer alt. Ofte ligger sådan en WSOP pakke fra Party Poker på omkring $12.000 i værdi, og dækker indskud, hotel, fly samt lommepenge til WSOP.

Det gælder altså om at holde øjnene åben, og se mulighederne for at komme med til WSOP uden at man har investeret så meget som en eneste krone selv. Bare man sørger for, at spille med i de daglige WSOP online satellitter der snart kommer hos Party Poker.

Indtil da kan du starte med at oprette en gratis Party Poker konto her, og bagefter hente op til 3.000 kroner i skattefri pokerbonus fra Party Poker. Du kan ved at skrive RIDE500 sikre dig poker bonussen, og få fordoblet matchet første indskud med 100 % op til 3.000 kroner.