Spil tilbud for alle hos Danske Spil

Efter at Danske Spil har åbnet dørene op for deres helt eget pokersite har mange danskere valgt at åben en konto hos dem. Det skyldes både deres stærke danske service, men i særdeleshed også det store udvalg som de kan tilbyde alle kunder. Her finder man nemlig både store pokerturneringer i alle prisklasser, Sit & Go i et væld af formater og selvfølgelig de populære cashgames. Med både No Limit Texas Hold’Em, Pot Limit Omaha, 7 Card Stud og meget andet er der derfor også mulighed for at prøve kræfter med varianter af poker man endnu ikke har prøvet.

Få en god start

Danske Spil har iværksat et væld af ting der gør at du kan få en god start på dit spil hos dem. Det betyder blandt andet at man kan få adgang til særlige begynder-borde med lave indsatser hvor man har mulighed for at spille poker om rigtige penge uden at spille imod de store hajer. Dernæst har man også adgang til en gratis pokerskole hvor i man kan lære alt om spillet og få gode tips til hvordan man bliver endnu bedre til at præstere godt. Med disse tilbud og en stor velkomstbonus må Danske Spil siges at være et interessant emne.

Velkomstbonus

Alle der vælger at oprette en konto hos Danske Spil er berettiget en velkomstbonus på helt op til 1000 kroner. Bonussen gives til nye kunder der foretager et indskud med koden VELKOMMEN. Gør man dette korrekt vil bonussen stå klar til at blive frispillet bagefter, og du skal bare optjene 2000 point for at få spillet hele bonussen på 1000 kroner fri.

Tjek selv det store udvalg af tilbud og muligheder for hvordan du får en god oplevelse ud af at blive kunde hos Danske Spil hvor du også kan nyde dansk kundeservice.

Læs mere om Danske Spil Poker