Turneringer for EUR 6000 hos Ladbrokes Poker

Pokerspillere der endnu ikke har prøvet at spille hos Ladbrokes Poker har nu endnu mere at se frem til hvis de vælger at oprette en konto. Der er nemlig turneringer for €6000 klar til dig lige så snart du vælger at foretage et indskud til din nyoprettede konto, og det er blot en brøkdel af de ting du kan se frem til. Ladbrokes Poker ved nemlig alt om hvad der skal til for at behage deres kunder, og derfor kan du også få op til 5.500 kroner i bonus og blive forkælet i deres VIP program.

Turneringerne

Efter du har lavet dit indskud hos Ladbrokes Poker har du mulighed for at registrere dig til hele 3 af deres €500 New Player Freerolls, samt deres €500 Added turneringer. Foruden disse lækre turneringer kan du også frit tilmelde dig op til 12 af deres €250 freerolls der kører hver lørdag og som kun er åbne for nye spillere. Du har derfor alle muligheder for at få opbygget en bankroll nemt og smertefrit, og det er kun de Added turneringer der har et indskud. Her koster det dog kun €1+€0.10 at være med, så det er noget de fleste kan overkomme.

Poker bonus

En af de gode ting ved at blive kunde hos en ny pokerside er at man næsten altid kan få sig en poker bonus på samme tid, og sådan er det også hos Ladbrokes Poker. Til forskel fra så mange andre udbydere er det dog muligt at få uhørt store bonusser her uden at man skal indsætte en mindre formue. Ved blot at indsætte ned til 100 kroner er det muligt at få op til 5.500 kroner i bonus, og det gør Ladbrokes Poker til et særdeles godt sted at spille online poker.

Opret dig hos Ladbrokes Poker