USD 10000 weekend races hos Betsafe Poker

Betsafe Poker går fuldkommen amok i marts måned, og udover deres store $100.000 rake race, har de også fire lækre weekend races på menuen. Eventuelle præmier i disse races kommer udover dine gevinster i deres $100.000 race, og eventuel cashback optjent i deres VIP program bliver heller ikke trukket fra. Betsafe Poker er derfor stedet at være kunde for dem der er seriøse med deres spil, og skulle du vinde alle de fire weekend races, vil du blive sponsoreret af Betsafe til GSOP Live Dominican Republic. Spænd derfor sikkerhedsselen nu og vær med!

$600 til hver vinder

Hvert af disse weekend races har en præmiepulje på $2500, og vinderen af hvert vil få $600 i kontant præmie. Der er også penge til de øvrigt 14 bedst placerede spillere, så der er gode muligheder for at du kan hive lidt ekstra værdi ud af de kommende weekender. Efter at du har opnået en placering i et af disse races, skal du bare sende en e-mail til race@betsafe.com for at indløse din præmie. Kort tid herefter vil pengene så være på din konto. Det er derfor ikke en kompliceret proces at få del i de mange gevinster.

Gratis GSOP sæde

Det kan kræve sin mand at blive vinderen af de fire weekend races, men hvis det er en opgave som du kan imødekomme, vil der altså være en gratis GSOP pakke til dig. Værdien af denne er på hele $6000, og derfor er der god grund til at triumfere i hver af de gældende perioder.

Datoerne for de fire races er den 2-4, 9-11, 16-18 og endeligt 23-25. marts. Så længe du bare kommer i top 15, skal du bare sende en e-mail for at kræve din gevinst, og så er der ekstra penge på din konto.

Opret din konto nu