Vind en Xbox Kinect hos Betsson Poker

I januar måned giver Betsson Poker dig en unik mulighed for at blive den nye ejer af en lækker Xbox Kinect konsol. Alle kunder kan være med, og det eneste du skal gøre for at sikre dig en plads i finalen hvor disse lækre gadgets bliver uddelt, er at optjene 1000 player points. Lige så snart du har imødekommet dette krav kan du registrere dig, og så er det ellers bare kortene der skal gå din vej før at du kan glæde dig til at en Xbox Kinect er på vej hjem i din postkasse.

15 konsoller kan vindes

Betsson Poker har valgt at smide hele 15 af disse meget lækre konsoller i puljen så mange af deres kunder har mulighed for at vinde en, og det kan i øvrigt også nævnes at de modeller som man kan vinde er med hele 250 GB hukommelse. Der er derfor absolut ikke sparet på noget i denne gode kampagne, og siden at du bare skal optjene et overkommeligt antal point før en plads i finalen er mulig, kan man lige så godt give sig selv chancen for at være med.

Optjen point straks

Er du derfor klar til at spille dig til en plads i den store finale hvor de 15 Xbox Kinect er på spil skal du bare se at komme i gang med at optjene point med det samme. Har du endnu ikke en konto hos Betsson Poker kan du oprette en med det samme uden at det koster dig noget som helst, og som ny kunde kan du vælge imellem 5 forskellige sign-up bonusser der kan give dig op til $2000 i bonus.

Kig forbi Betsson Poker nu og lad dig friste af deres mange fornemme tilbud som kun tilbydes  deres egne kunder.

Besøg Betsson Poker